آموزش خصوصی سازی در اینستاگرام

آموزش خصوصی سازی در اینستاگرام

به طور پیشفرض، هرکسی می تواند پروفایل و پست های شما را در اینستاگرام مشاهده کند. شما می توانید پست های خود را با استفاده از اپلیکیشن اینستاگرام خصوصی سازی کنید تا تنها فالوورهایی که تاییدشان می کنید بتوانند آنها را مشاهده کنند. در حال حاضر این امکان وجود ندارد که از طریق کامپیوتر خصوصی سازی را انجام دهید.

آموزش خصوصی سازی در اینستاگرام

آموزش خصوصی سازی در اینستاگرام

برای خصوصی سازی:

IOS:

  1. به تب پروفایل بروید.
  2. گزینه Edit Your Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.
  3. تنظیم Posts are Private را فعال و سپس Done را لمس کنید.

افزایش فالو اینستاگرام

اندروید:

  1. به تب پروفایل بروید.
  2. گزینه Edit Your Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.
  3. تنظیم Posts Are Private را فعال و سپس علامت چک را برای اعمال تغییرات لمس کنید.

فالوور اینستاگرام

ویندوز فون:

  1. به تب پروفایل بروید.
  2. گزینه Edit Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.
  3. تنظیم Posts are Private را با علامت گذاری باکس فعال نمایید و سپس علامت چک را برای اعمال تغییرات لمس کنید.

خرید فالوور اینستاگرام

برای خصوصی سازی این نکات را در نظر داشته باشید:

– پست های خصوصی ای که شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید ممکن است بسته به نوع تنظیمات خصوصی سازی شما در آن شبکه، برای عموم قابل مشاهده باشد. به طور مثال، یک پست که شما آن را در توییتر به اشتراک گذاشته اید و در اینستاگرام خصوصی سازی شده خود نیز منتشر کرده اید، ممکن است برای افرادی که می توانند پست های توییتر شما را ببینند قابل مشاهده باشد.

– زمانی که شما پست های خود را خصوصی می کنید، اگر افراد بخواهند پست ها، لیست فالوورها و لیست فالووینگ های شما را ببینند به شما یک درخواست فالو می دهند.

– درخواست های فالو در تب خبرها نمایش داده خواهند شد که شما می توانید آنها را تایید و یا رد کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *