برخی ترفند های مخفی اینستاگرام

مخفی کردن فیلتر های تصویری موجود

همین فیلتر های تصاویر هستند که اینستاگرام را میان کاربران مشهور کردند. اما بسیاری از این فیلتر ها در مواردی حتی به کار نمی آیند، از ورژن های ابتدایی شاهد افزایش تعداد فیلتر های اینستاگرام بوده ایم و می توان گفت بعد از هر بروز رسانی تعدادی فیلتر به لیست فیلتر ها افزوده می شود. شما با رفتن به انتهای لیست فیلتر ها و تپ روی گزینه Manage می توانید فیلتر هایی که قصد دیدن آنها را ندارید را با برداشتن تیک از لیست مشاهده جذف کنید.

خرید پیج اینستاگرام

حذف تگ نام شما در تصاویر نامناسبی که توسط دیگران به اشتراک گذاشته شده

هر کسی که شما را در لیست فالوئر هایش داشته باشد می تواند شما را در تصاویر به اشتراک گذاشته خودش تگ کند و همین تگ شدن تصاویر در پروفایل شما در قسمت Photo of You قابل نمایش است. برای حدف نام خودتان از تصاویر دیگران کافی است در قسمت Photo of You در پروفایل خودتان روی تصویر مربوطه روی تگ نام خودتان یک بار تپ کنید و بعد از باز شدن کادر جدید روی گزینه Hide From My Profile تپ کرده و سپس گزینه Finish را بزنید.

 دوستانتان را رصد کنید

شاید برای شما هم مثل خیلی های دیگر اینکه دیگران چه تصاویری را لایک میکنند جالب باشد. این امکان از نسخه های آغازین در اینستاگرام وجود داشت. در تب Activity شما می توانید ببینید دیگران چه تصویری را در چه زمانی لایک می کنند. (تب Activity در سمت چپ تب Following قرار دارد.)

افزایش فالوور در اینستاگرام

ببینید در گذشته چه تصویری را لایک کرده اید

متاسفانه جستجو میان عکس ها کار سختی است مخصوصا اگر ندانیم عکس را کدام کاربر به اشتراک گذاشته است. اما اگر بدانیم که تصاویری که لایک می کنیم توسط خودمان قابل ردیابی است لایک کردن می تواند راه حل این جریان باشد.”Photo You’ve Liked” گزینه ای است در بخش Setting  که امکان دسترسی به تمام تصویر هایی که لایک کرده اید را به شما می دهد. (برای دسترسی به Setting روی سه نقطه در صفحه پروفایل تپ کنید)

برخی ترفند های مخفی اینستاگرام

برخی ترفند های مخفی اینستاگرام

وقتی شخص مورد علاقه شما پست جدیدی می گذارد باخبر شوید

اینکه بخواهیم مدام صفحه دیگران را چک کنیم تا مبادا مطلبی را از دست ندهیم خودش کار مشقت باری است. اینستا یک راه حل آسان برای ما در نظر گرفته است، صفحه شخص مورد علاقه خودتان را باز کنید، روی سه نقطه در قسمت بالا سمت راست تپ کنید و حالا گزینه “Turn on Post Notification” را فعال کنید. با این روش آسان شما از هر پست شخص مورد نظر بلافاصله بعد از ارسال مطلع خواهید شد.

افزایش فالو اینستاگرام

ارسال عکس های دیگران با Direct Message به یک شخص خاص

 

شما به آسانی با امکانی که به تازگی در نسخه های جدید اینستا قابل استفاده است می توانید هر تصویر از هر فردی که ان را دنبال می کنید را برای دیگر افرادی که در لیست خود دارید ارسال کنید.

روند کار بسیار آسان است کافی است روی علامت پیکان خمیده پایین هر تصویر که کنار قلب مربوط به لایک و

Follower های فعلی را بلوک کنید

با فعال کردن گزینه ی بالا، اتفاقی برای follower های فعلی شما نخواهد افتاد. اگر تمایل داشته باشید، می توانید آن ها را بلوک کنید.

از صفحه ی پروفایل خود، روی دکمه ی follower ها کلیک کنید و follower ای که مایلید او را بلوک کنید، انتخاب نمایید.هنگامی که پروفایل این شخص را نمایش می دهید، روی دکمه share در بالای صفحه گوشه ی سمت راست ضربه زده و Block User را انتخاب کنید. در این صورت آن ها قادر نخواهند بود عکس ها را ببینند یا کامنت بگذارند. همچنین، متوجه بلوک شدن خود نخواهند شد.

 

پاک کردن کامنت ها

اگر شخصی را بلوک کنید، کامنت های قبلی آن ها پاک نخواهد شد. برای این کار، روی دکمه کامنت هر عکس ضربه زده و آن را بکشید. سپس روی آیکون سطل آشغال زده و برای تایید پاک شدن، روی دکمه خاکستری delete بزنید.همچنین می توانید از Delete & Report Abuse ( به رنگ قرمز) برای کامنت های توهین آمیز استفاده کنید.

 

فالوور اینستاگرام

 

حذف ghost follower ها

اگر اکانت شما مدتی عمومی بوده باشد، پس از مدتی اسامی در لیست follower ها خواهید دید که هرگز با آن ها برخورد نکرده اید. این ها کسانی هستند که شما را دنبال می کنند اما هیچ گاه عکس های شما را لایک نکرده و یا کامنتی نگذاشته اند.علاوه بر بلوک کردن این افراد، می توانید از یک وب سایت نیز استفاده کنید.

 

به وب سایت IGExocist رفته و با اکانت اینستاگرام خود وارد شوید. روی دکمه ی سبز Request Rebuild کلیک کرده و بعد از چند ثانیه، تعداد follower های غیر فعال را نمایش خواهد داد( در ۴ دوره زمانی ۶۰+, ۹۰+, ۱۲۰+,، ( ۱۸۰+. دوره ی زمانی را انتخاب کرده تا لیست کامل این follower ها را به همراه عکس های پروفایلشان ببینید. در بالای این لیست یک دکمه ی بزرگ قرمز وجود دارد که تمامی افراد این لیست را انتخاب می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *